Keurig en respectvol behandeld, alles verlopen volgens afspraak, inclusief nette, niet opdringerige ‘nabeschouwing’.

Uitvaart vanaf €1.250,-

Altijd een warm en waardig afscheid

Landelijke dekking

24/7 bereikbaar

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt haar opdrachtgever na de uitvaart om een beoordeling in te vullen.
Om te zorgen dat dit op een correcte en onafhankelijke wijze gebeurt, werken wij samen met www.klantenvertellen.nl.

www.klantenvertellen.nl beheert onze beoordelingen volledig en wij hebben dan ook geen invloed op de verwerkte beoordelingen.

Beoordelingen Uitvaart24

9,2
949 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,1
  • Bereikbaarheid 9,2
  • Deskundigheid 9,2

17-07-2019
10,0

Ervaring:
Mensen die echt luisteren en exact doen wat ze met je afspreken.
Kortom, perfecte organisatie en perfecte mensen.

Aanbeveling: ja

Jan

17-07-2019
10,0

Ervaring:
Bij een verlies word je overspoelt door emoties en kan het zijn dat je niet helder nadenk. Uitvaart24 hebben wij gekozen voor hun open en eerlijkheid wat op de site stond vermeld. De verschillen in kosten zijn enorm in de uitvaartwereld. Waar het om gaat dat de overledene een waardig afscheid krijgt Wat Uitvaart24 vermeldt komen ze na, met name de openheid. Bij ons heeft Thea ons begeleid van het begin tot het einde en niets anders dan hulde.

Aanbeveling: ja

F.J.

11-07-2019
9,0

Ervaring:
geode begeleiding

Aanbeveling: ja

Erik

19-06-2019
10,0

Ervaring:
Begeleiding door Thea perfect. Enkel woord genoeg om het allerbeste te doen of juist te laten! voorstelde besloten crematieruimte (Daelwijck Utrecht) mooiste ooit gezien, met familie en genodigden rond de kist en de kist niet ergens ver weg voor in een zaal. Kan geen negatief punt noemen. Zeer veel dank!!

Aanbeveling: ja

Rob

15-06-2019
10,0

Ervaring:
Zeer klantvriendelijk onze begeleidster Thea voelde aan alsof ze 1 van de familie was en ik kon haar ook echt dag en nacht bellen
Zij voelde ook exact aan wat voor een persoon mijn vrouw was en wist ook precies datgene te doen om zelfs een pijnlijk moment (boeket van zoon en zijn gezin die niet gewenst was) om te buigen naar een respectvol gebaar wat het ook uiteindelijk is maar je door de emotie van het moment niet ziet
DAARVOOR HULDE

Aanbeveling: ja

Ruud

12-06-2019
9,0

Ervaring:
Uitstekend verzorgde uitvaart; geen 10en omdat naar perfectie altijd gestreefd moet blijven worden.
fam. Beijforff, Barends, Schwarz

Aanbeveling: ja

Evert

09-06-2019
10,0

Ervaring:
Wederom goed ontzorgd

Aanbeveling: ja

maria

07-06-2019
9,0

Ervaring:
Rustig en respectvol is de uitvaart geregeld.Met veel persoonlijke betrokkenheid voor de "achterblijver".
Mijn dank !

Aanbeveling: ja

Annie

06-06-2019
9,0

Ervaring:
Zeer betrokken personeel en erg hulpvaardig.

Aanbeveling: ja

05-06-2019
8,0

Ervaring:
Aanvankelijk had ik twijfels vanwege de onbekendheid van het instituut. Nu alles achter de rug is kan ik zeggen dat ik er een goed gevoel aan over heb gehouden. Al met al ben ik positief verrast. Dank u.

Aanbeveling: ja